Sthlm Tech Fest 2014

By September 13, 2014eQidz, Rosie

 

I veckan som gick fick jag träffa Prins Daniel igen och jag blev så glad att han kände igen mig och kom ihåg Peppy Pals. Denna gång fanns även kronprinsessan Victoria vid Daniels sida och tillsammans besökte de ett event på SUP46 som hette “NEVER MIND THE GAP”. Eventet hade arrangerats av brittiska ambassaden med fokus på vikten av att nya företag etableras. Jag fick chansen att även prata med Victoria och normalt brukar jag inte vara nervös när jag pratar med storheter men jag får erkänna att jag faktiskt blev tagen av hennes pondus och kände mig pirrig. Jag fick fram i alla fall vad Peppy Pals handlade om och lämnade över mitt visitkort. Vilken ära det skulle vara om prinsessan Estelle spelade Peppy Pals!

En annan spännande händelse i veckan var Sthlmtechfest med 3000 deltagare från hela världen. För 3 år sedan skulle jag inte ens kunna föreställa mig att jag en dag skulle våga stå på scen och berätta om Peppy Pals inför så många människor och med en panel bestående av spelgiganterna Dice, King och Mag . Att sedan efter presentationen få uppleva en ocean av människor som kom fram till vårt bord och överöste mig och Jesper med beröm och kärlek och kommentarer som ”er presentation och Peppy Pals är det enda vi kommer att minnas från denna dag” eller ”det ni sa var det enda som gick rakt in i hjärtat” eller ” spelet rörde oss till tårar och gav gåshud” är som en dröm.

Medmänsklighet är så grundläggande och självklar att det verkar liksom falla mellan stolarna idag. När det väl lyfts upp via ett sådant ”enkelt” barnspel som Peppy Pals verkar det påminna människor om det faktum att just medmänsklighet är nyckeln till att känna lycka och det som ger hopp om framtiden.

/Rosie