Det blir alltid som man har tänkt sig

By March 25, 2014eQidz, Rosie

Hyper Island students

Tankens kraft, Law of attraction (det du tänker och känner attraherar du) har det skrivits många böcker om. Lite provocerande och svindlande att man kan tänka fram sin framtid och plötsligt styra över det. Jag bestämde mig för några år sedan att jag skulle tro på det och varje morgon, precis som jag väljer kläder, väljer jag också tankar.

För ca 2 månader sedan tänkte jag “Jag skulle behöva komma i kontakt med några studentert ex från Hyper Island som kan hjälpa mig med marknadsföring inför releasen av Peppy Pals”. I princip samma dag fick jag ett erbjudande från CSES om att några studenter från Hyper Island ville erbjuda hjälp till sociala entreprenörer. Jag mailade en beskrivning till studenterna och kort därefter fick jag ett samtal från Martin. Det visade sig att de hade valt eQidz bland många andra fina idéer och projekt som hade mailats till dom. Martin berättade att de trodde starkt på idéen om att arbeta förebyggande mot mobbning och detta med hjälp av ett mobilt spel. Det värmde i själen och när vi sedan träffades häpnade jag över deras begåvning och ödmjukhet.

Efter att de arbetade 3 intensiva veckor med eQidz var det dags för presentationen som gjordes för mig, Jesper och vår advisor från Viasat, Karl-Oskar Tjernström som var vänlig och tog sig tid att vara med.

Vi blev alla otroligt imponerade över det ambitiösa arbete de hade gjort med bland annat ny logga för eQidz, ny marknadsföringsplan och massa roliga och annorlunda förslag inför releasen. Jag tackar och bugar och så här ser dessa 3 talangfulla och ambitiösa människor ut! Meet: Daria Reshetko, Martin Staaf, Julie Baes.

/Rosie