Gästbloggare Kelly Brofall

By November 9, 2014eQidz, Rosie

Kelly Brofall är mitt namn. Jag är en kreativ datastrateg som precis examinerat från Hyper Island. Jag träffade Rosie på Sup46 i Stockholm vid en av de öppna arbetsplatserna, där vem som helst får sitta. Rosie, som alltid, är supertrevlig, presenterade vad hon gör och vem hon är. Jag blev direkt intresserad och tänkte ”Äntligen någon som gör något för att påverka”.

Namnet Kelly kommer från Irland och betyder “krigets segrare” och “den heliga”. Jag tror ingen är helig men jag är en krigare med ett gott hjärta och är väldigt positiv. Personer som Rosie inspirerar mig och jag hjälper henne idag några timmar i veckan med att följa upp artiklar till bloggen, Facebook, och andra idéer och kanaler.

Jag är själv en entreprenör, konstnär och egen företagare (Keart & Illustration) som idag frilansar och älskar att jobba med olika uppdrag, egna projekt och träffa många olika människor. PeppyPals påminner väldigt mycket om mig själv. Det är ett spel som slagit igenom i en svår bransch och som inte slutar att ge upp. Jag är själv likadan, är det något man verkligen vill göra så är ingenting omöjligt.

Rosie: Tack bästa Kelly. Du kom till oss när vi behövde dig som mest och har bland annat hjälpt oss med layout of Peppy Pals böckerna. När vi gav den nya katten i Peppy Pals 2 namnet Kelly visste vi inte att en dag skulle en äkta Kelly dyka upp i våra liv. Det finns en mening med allt!