MTGx och Malmöbesök

By March 29, 2015eQidz

Den här veckan hann jag med ett besök på MTGx för att inspirera ett gäng gymnasietjejer till social entreprenörskap. Så otroligt bra av MTGx som öppnar upp sina dörrar till unga tjejer för att öka deras intresse för teknik. De fick lyssna på Johanna från Reach For Change, mig och HR chefen på MTGx. Man såg hur de riktigt sög in sig all info. Här är gänget.

I fredags flög jag tillsammans med Johanna till Malmö för att berätta mer om Peppy Pals för CDON. Det var ett 50 tal personer som samlades och jag blev så glad när jag upptäckte att våra böcker redan finns med i CDON shoppen.

Efter det hade jag bokat möte med Erik Robertson som har varit arrangören av Nordic Game-konferensen i flera år och är en riktig eldsjäl. Efter vårt möte var han snäll nog att köra mig med denna härliga bil till Flygplatsen.