Peppy Pals böcker

By January 18, 2015eQidz

 

Overkligt att ha fått hem ett provex på Peppy Pals böckerna. Overkligt att se mina barn läsa dem. Overkligt att vi lyckades hålla en deadline trots att vi aldrig skrivit böcker och trots att vi samtidigt hade en deadline att bli klara med vårt andra Peppy Pals spel. Overkligt att fantastiska Natur & Kultur (tack Maria Wedar!) hade ett sådant tålamod med oss och vågade satsa på en start up.

Jag har alltid älskat böcker men nu när jag vet vilket arbete som läggs på varje bok med förlag, författare, illustratörer, layoutare, experter (psykolog i vårt fall) etc, kommer jag att ha en ännu större respekt till alla böcker jag kommer att hålla i. Varenda bok kommer jag att behandla som en dyrbar skatt!

Här kan du köpa Peppy Pals böckerna: http://goo.gl/gYuIZW och även här: http://goo.gl/R8zEEx

Text: Erik Wonnevi

Bild: Giuseppe Lacapra & Peter Wilhelmsson,

EQ Instruktion: skrivna av Psykolog Bodil Wennberg.

Korrläsning: jag, min man, mina barn, Bodil och fler andra.

 

/Rosie

Join the discussion One Comment