SUP46 Start Up People of Sweden

By March 13, 2014eQidz, Rosie

Vill tillägna detta blogginlägg till SUP46 Start Up People of Sweden som enligt mig är just nu Stockholms hetaste och mest unika mötesplats för företag, entreprenörer, investerare och journalister.

Tack vare STINGs inkubatorprogram Fast Forward fick jag förmånen att vara bland de första entreprenörerna att flytta in till SUP46. När den eminenta inkubatorn nådde sitt slut sökte jag medlemskap till SUP46 och hade lyckan att bli antagen som medlem. Efter en intervju av superhårda 😉 Sebastian fick jag till slut det glädjande beskedet att eQidz fått en plats.

SUP46 startades av 3 fantastiska entreprenörer, Jessica Stark, Sebastian Fuch och Nathalie Nylén som genom en obeskrivlig drivkraft lyckades på kort tid skapa detta drömkontor på en rätt så glammig adress. Hela teamet på SUP46 utstrålar värme och brinnande kärlek för entreprenörskap och detta präglar hela miljön. Varje måndag är som en fredag för mig och jag vet inte vad söndagsångest är för något. SUP46 är lite som en “supermötesplats” där du ständigt får chansen att träffa spännande företag, investerare, universitet och journalister som söker sig hit för att få en glimt av det senaste inom Start-Up världen.

Förutom att vara omringad av alla sprudlande och härligt galna entreprenörer, får man spontanpitcha vid kaffeautomaten för storheter som Northzone, Amazon, MTGx och ja ibland även professorer från Kina. Som medlem har man också tillgång till de otaliga evenemang som arrangeras både här på SUP46 och på andra ställen som Women in Technology WIT2014, där vi tech-kvinnor får känna oss sedda och speciella.

Bara en sådan sak som att bli spontanintervjuad av Sveriges Radio, eller att få en hel kvart med självaste Prins Daniel som för övrigt var precis så genuin och varm som han verkar.

Stort tack till hela teamet på SUP46 och STING!

/Rosie