June 25, 2017 in Rosie, Swedish Blog

Settdagarna

I maj deltog vi i Settdagarna och det var så kul att se Peppy Pals live i Smartboard. Här en video på hur man kan skapa egna övningar och arbeta more »

Read More
June 11, 2017 in Rosie, Swedish Blog

World Anti Bullying Forum

I maj blev Peppy Pals inbjuden av fantastiska Friends att hålla en workshop på World Anti Bullying Forum. Konferensen samlar forskare från hela världen på ämnet mobbning och diskriminering. Temat för vår more »

Read More
June 25, 2017 in Rosie, Swedish Blog

Settdagarna

I maj deltog vi i Settdagarna och det var så kul att se Peppy Pals live i Smartboard. Här en video på hur man kan skapa egna övningar och arbeta more »

Read More
June 11, 2017 in Rosie, Swedish Blog

World Anti Bullying Forum

I maj blev Peppy Pals inbjuden av fantastiska Friends att hålla en workshop på World Anti Bullying Forum. Konferensen samlar forskare från hela världen på ämnet mobbning och diskriminering. Temat för vår more »

Read More
June 4, 2017 in Rosie, Swedish Blog

Roschier

En advokatbyrå som verkligen ligger mig varm om hjärtat är Roschier. Jag blev inbjuden av Roschier för att föreläsa för ett gäng juridikstuderande och berätta om Peppy Pals. Ibland kan jag more »

Read More
May 14, 2017 in Rosie, Swedish Blog

Change Leader Day 2017

Har sagt det förut men säger det igen, att vara change leader på Reach For Change (RFC) är en välsignelse. Den dagen jag och Peppy Pals valdes ut av RFC har förändrat more »

Read More
May 7, 2017 in Swedish Blog

Magiskt möte

Äntligen fick vi chansen och äran att träffa denna fantastiska Christer Olsson och presentera Peppy Pals för honom. Christer är en av nordens mest anlitade föreläsare och har en unik förmåga more »

Read More
April 23, 2017 in Rosie, Swedish Blog

Hackathon med Viaplay

I slutet av mars hade vi hackathon ihop med ett fantastiskt team från Viaplay. Det var som att vi hade en skräddarsydd arme av människor som hade rätt kompetens för att hjälpa oss more »

Read More
April 16, 2017 in Rosie, Swedish Blog

Peppy Pals på Tekniska Museet

Vi fick äran att delta i Tekniska Museets Megahelg för spel för några veckor sedan och bland alla robotar, maskiner och VR spel kunde vi inte ens drömma om att vi skulle more »

Read More
March 12, 2017 in Rosie, Swedish Blog

Om barnens mentala hälsa och välbefinnande

De flesta av världens alla skolor är traditionella och undervisar barn enbart i akademiska färdigheter såsom läs- och skrivkunnighet, matte, språk etc. Detta trots att det gång på gång bevisas att more »

Read More
February 25, 2017 in Rosie, Swedish Blog

Att undervisa barn i mänskliga rättigheter minskar mobbning

Ett projekt som har drivits av Unicef i UK med syftet att lära barn om deras rättigheter och skyldigheter har visat leda till mindre skolk, bättre skolresultat samt minskad mobbning. more »

Read More
February 11, 2017 in Rosie, Swedish Blog, Uncategorized

Nytt kontor och ny kunskap

Det är så skönt att äntligen ha ett kontor där vi alla är samlade. Det märks på teamets motivation och arbetsglädje och vi är evigt tacksamma The park som fixade more »

Read More
February 5, 2017 in Swedish Blog

olika syn på saker och att resonera är nyttigt

Igår lyssnade jag på en pod om empati med en helt annan bild än den jag har haft hittills. Vi lever idag i ett samhälle där all information genom internet more »

Read More
January 29, 2017 in Rosie, Swedish Blog

Silicon Republic

Tack vare Erik på Nasdaq fick vi träffa Silicon Republics underbara journalist, John Kennedy förra veckan. Vi hade inte så mycket tid på oss då vi skulle rusa iväg till nästa more »

Read More
January 22, 2017 in Rosie, Swedish Blog

Nytt år, nya tag

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift, which is why we call it the present”. Älskar detta citat och särskilt att se varje ny dag som more »

Read More
December 23, 2016 in Jesper, Swedish Blog, Uncategorized

Slutspurten 2016

Pressen är stor på oss i chefspositioner, både inifrån och utifrån, en själv och andra. Det blir kanske lite extra speciellt i start ups för inte nog med att allt more »

Read More
December 18, 2016 in Swedish Blog, Uncategorized

Vinnova + lanseringsfest ihop med SEB

Vinnovas beskrivning av sin verksamhet är verkligen mitt i prick: “Stärker Sveriges innovationskraft för hållbar tillväxt och samhällsnytta” Ett löfte som Vinnova håller. Vi är extremt glada över att ha beviljats more »

Read More
December 6, 2016 in Swedish Blog

Peppy Pals Sammy Hjälper till ute nu!

Idag kan vi stolt meddela att vår nya app och vår första interaktiva bokapp är ute på Appstore, Amazon och Google Play. Den handlar om vänskap och samarbete, om att more »

Read More
November 26, 2016 in Swedish Blog

Metro – spel som gör det kul för barnen att lära sig om empati

Så glad över att Metro har uppmärksammat Peppy Pals och vikten av att skapa fler empatiska ledare till världen. Det kändes lite mer speciellt och högtidligt att åka tunnelbana den more »

Read More
November 23, 2016 in Swedish Blog

Utvecklardagbok V.47

Denna vecka kommer Peppy Pals – Reggys Play Date” vara gratis i samarbete med Pappas Appar Black Friday. Vi gör också en sista update på vår nya app som kommer more »

Read More
November 9, 2016 in Swedish Blog

Mörk dag i historieböckerna…

…men det är en gammal mans sista skrik som ekar ut i Trumps vinst. Det är svårt att skriva om något annat en dag som denna, samtidigt så skriver alla more »

Read More
November 6, 2016 in Swedish Blog

Peppy Pals – ett av världens främsta sociala företag

Vi fått ännu en utmärkelse som ger oss ytterligare styrka och motivation att fortsätta med vår EQ revolution. Peppy Pals utsedda till Top 12 Sociala entreprenörer av UBS (London) och Ashoka more »

Read More
October 26, 2016 in Swedish Blog

Utvecklarblog vecka 43

Idag vill jag bara ge er en liten update på vad vi håller på med nu. Vi letar efter en ny person som ska hjälpa oss med något helt nytt more »

Read More
October 16, 2016 in Swedish Blog, Uncategorized

Dreams do come true

Inför varje dröm brukar jag tänka “hur svårt kan det vara?” Märkligt nog visar det sig ofta att det sättet att tänka på fungerar utmärkt för att göra det omöjliga more »

Read More
October 11, 2016 in Swedish Blog

Sverige behöver mer spelutvecklare

Idag var jag på Forsbergs tillsammans med representanter från King, Star Stable och Neat Corp för att utvärdera Design och Art studenternas spelprojekt. De hade i uppgift att skapa spel som more »

Read More
October 2, 2016 in Swedish Blog

Att underhålla den tekniska biten i en start up.

Denna veckan har vi på utvecklarsidan tagit oss tid att städa upp våran pipeline strukturera upp och skapa back ups. När man är en startup små budgets och snäva deadlines more »

Read More
September 21, 2016 in Swedish Blog

Peppy Pals <3 Reach For Change

Igår var det dags för “Change Leader day” som Reach For Change arrangerar 2 gånger per år. Det är som en lyxdag då man kan tillåta sig själv att bli more »

Read More
September 14, 2016 in Jesper, Swedish Blog

Invest in Games 2016

Igår var det åter dags för den svenska spelbranschens årliga träff där vi går igenom hur året sett ut och återigen är det en stor ökning i omsättning. Fick också more »

Read More
September 1, 2016 in Swedish Blog, Uncategorized

Besök från Kina

Innan jag grundade Peppy Pals, arbetade jag i många år på flera stora företag och faktiskt trivdes väldigt bra. Att jag startade eget hade egentligen inget att göra med att more »

Read More
August 16, 2016 in Swedish Blog

Vart finns världens lyckligaste barn?

Det sägs att Danmark är världens lyckligaste land och vi tror inte det är ett sammanträffande att barn lär sig om empati från tidig ålder, både på och utanför skolan. Varför more »

Read More
August 9, 2016 in Swedish Blog

Tillbakablick

Vi har flyttat vår blogg till Peppy Pals hemsida nu samtidigt som vi har byggt om hemsidan. Detta har tagit längre tid än väntat men här kommer lite uppdateringar sedan more »

Read More
May 19, 2016 in Swedish Blog

Tänkte ge er en mycket bra artikel att läsa denna vecka.

Visste du att 71% värderar social och emotionell kompetens (EQ) före akademisk (IQ) vid en anställningsprocess? Här är 7 anledningar till varför!  

Read More
May 4, 2016 in Swedish Blog

Bra Vardag!

Sakta men säkert sprider vi kunskapen om Emotionell Intelligens i världen. I Sverige har det verkligen tagit fart tack vare fantastiska MAX Restauranger som fortsätter att sprida vårt budskap om more »

Read More
May 4, 2016 in Swedish Blog

Finland, bäst i världen på skolor, men varför?

Idag vill jag bara dela med mig av en bild och en kort och kraftfull video om varför EQ är viktigare än IQ! Se varför Finlands skolsystem är bäst i more »

Read More
April 19, 2016 in Swedish Blog

Nya appen nu även redo för android

Ville bara flika in med en snabb uppdatering här att nya appen Reggys playdate nu även finns på android, alltså amazon och google play. Plus att den är gratis i more »

Read More
April 17, 2016 in Swedish Blog

Åre Kapitalmarknadsdagar 2016

Tillsammans med Nasdaq besökte jag för första gången Åre Kapitalmarknadsdagar. Jag måste säga att det var bland de bästa event jag har varit på. Lagom storlek, bra föreläsningar och fantastiskt more »

Read More
April 6, 2016 in Swedish Blog

Med våren kommer ansökningar

Fju, nu har vi tagit oss igenom dom flesta ansökningarna så får vi bara hoppas på lite utdelning till hösten så att vi kan fortsätta utveckla Peppy Pals mot barn more »

Read More
March 23, 2016 in Swedish Blog

En stor dag för oss! (Max <3 Peppy Pals)

Det är med stolthet jag kan presentera att våra böcker idag finns tillgängliga i varenda Max restaurang i hela sverige! 😀 Och som att det inte vore nog så kommer more »

Read More
March 20, 2016 in Swedish Blog

Att vara social entreprenör

Det finns väldigt många superbra Ted talks men den här träffade mig rakt i hjärtat. Det är Adam smiley Poswolsky som pratar om Refusing to Settle. Det handlar om att vara more »

Read More
March 10, 2016 in Swedish Blog

Framför brasan

Jag är och hälsar på mor & far och hjälper till lite med vardagssysslorna och bara umgås, mamma är sjuk. Det infinner sig alltid ett lugn när man kommer hit more »

Read More
March 6, 2016 in Swedish Blog

Peppy Pals i Huffington Post

Har haft sportlov tillsammans med familjen. Första lediga dagarna känns det väldigt svårt att hålla sig borta från mail och telefon. Jag måste aktivt påminna mig själv om att världen more »

Read More
February 25, 2016 in Swedish Blog

Extra insatt torsdagsmöte om 5 😉

I tisdags hade vi bokat storbord och lunchfirade att Peppy Pals – Reggy’s Play Date. Det var mycket trevligt och gott, allt som oftast glömmer man bort att stanna upp more »

Read More
February 10, 2016 in Swedish Blog

Peppy Pals – Reggy’s Play Date ute nu!

Äntligen kan vi få presentera vår nya app för världen, den finns att ladda ner  till iphone och ipad här! 🙂 Det har varit en kamp att hinna klart allt more »

Read More
January 31, 2016 in Swedish Blog

Pocket Gamer och Bett i London

Tillsammans med grymma Paulina åkte vi till London för att delta i 2 mässor, Pocket Gamer och Bett. Vi stannade där i en vecka för att hinna med mässorna och more »

Read More
January 27, 2016 in Swedish Blog

Jetlaggen börjar lägga sig…

…och året börjar ta fart på allvar. Med en smärre tung start på året med massa buggar, problem och jetlag känns det nu som att året börjar ta fart och more »

Read More
January 14, 2016 in Swedish Blog

Gott Nytt År, Gott Nytt Spel!

Är så otroligt glad över att i ytterligare ett år få stöd av fantastiska Reach For Change.  RFC är utan tvekan en av de största anledningarna till att Peppy Pals överhuvudtaget more »

Read More
December 15, 2015 in Swedish Blog

Slustspurt

Nu är det verkligen slutspurt, vi gör en stor update på alla appar som ska vara klar denna vecka, samt skicka ny version av nya appen till apple med 3d more »

Read More
December 6, 2015 in Swedish Blog

Summering av månaden i Silicon Valley

Så otroligt tacksam över att ha fått uppleva en fantastisk månad i USA och ännu mer tacksam över att få vara tillbaka till mitt hem och min familj. Älskar adventstider more »

Read More
December 2, 2015 in Swedish Blog

Internetdagarna

Förra veckan var det återigen dags för det årliga eventet, Internetdagarna och då bjöd Vinnova in mig för att delta i en paneldebatt kring “Innovation & Framtidens Skola”. Det kändes more »

Read More
November 18, 2015 in Swedish Blog

Guest blogger Paulina Olsson: You will always miss if you never shoot

If someone would have asked me this summer what I would be doing in half a year, they probably would have thought I was being ironic if I had answered; more »

Read More
November 4, 2015 in Swedish Blog

Crunchy crunch

Snart dags att skicka vår nya app till apple och är i full rulle med att göra trailer, screenshots, fixa buggar, polera, göra hints, intro osv. PGA detta förstår ni more »

Read More
October 30, 2015 in Swedish Blog

SEB Greenroom

Under min månad i Silicon Valley kommer jag att blogga för SEB Greenroom som för övrigt innehåller även andra spännande blogginlägg om entreprenörskap, företagande och hållbarhet. Fotot är från vår första more »

Read More
October 20, 2015 in Swedish Blog

Peppy Pals goes Silicon Valley

Jag får nypa mig själv varje gång jag kommer på att vi ska till San Fransisco och vara där i en hel månad! Det hela började med att jag sökte more »

Read More
October 17, 2015 in Swedish Blog

Lansering av Peppy Parenting

Vi är så otroligt glada över lanseringen av vår guide till föräldrar som handlar om enkla 1-minutstips om Emotionell intelligence i föräldraskap – One minute Peppy Parenting! Vi gör detta more »

Read More
October 7, 2015 in Swedish Blog

Peppy Pals Beach free for a week

One week celebration with Peppy Pals! Last friday we embraced the International Non-Violence Day by offering our award-winning game Peppy Pals Beach for FREE and its still free until friday. more »

Read More
October 3, 2015 in Swedish Blog

Social Innovation Tournament 2015

Peppy Pals blev finalist i European Investment banks tävling för sociala innovationer och vi är så otroligt stolta över att vara bland de bästa i Europa. Detta särskilt med tanke på more »

Read More
September 24, 2015 in Swedish Blog

Lunch med finansborgarrådet och sveriges absolut spelbranschtop. Tema: ”Hur kan dataspelsbranschen fortsätta att utvecklas i Stockholm”

Lunch med finansborgarrådet och sveriges absolut spelbranschtop. Tema: ”Hur kan dataspelsbranschen fortsätta att utvecklas i Stockholm” Idag var vi inbjudna till lunch för att diskutera framtiden för den svenska spelbranschen more »

Read More
September 18, 2015 in Swedish Blog

En ny upplevelse – Live på Didigital

Förra veckan blev jag tillfrågad av Didigital att sitta live och bevaka Apples septemberlansering. Det var lite nervöst i början men skickliga Daniel Goldberg och hans team fick oss att more »

Read More
September 10, 2015 in Swedish Blog

Invest In Games 10 års jubileum

Igår  var det Invest In Games 10 års jubileum och Peppy Pals var självklart på plats. Det märks att dom har hållit på ett tag nu och evenemangen blir bara more »

Read More
September 3, 2015 in Swedish Blog

Stockholm Techfest 2015

Igår deltog vi för andra året i rad i Stockholm TechFest och jag hade fått äran att ringa i börsklockan tillsammans med Mikael Damberg och 3 andra entreprenörer. Det var vi more »

Read More
August 19, 2015 in Swedish Blog

Tillbaka från semestern

Känns underligt att vara tillbaka från den svenska sommaren när den precis har startat, men också trevligt att kunna njuta av Stockholm när det är som vackrast och dessutom kunna more »

Read More
August 16, 2015 in Swedish Blog

Amazon

En av många fördelar med att arbeta med sin passion är att man aldrig känner ångest när semestern är över. Medans de flesta andra har ångest över att börja jobba more »

Read More
June 24, 2015 in Swedish Blog

Peppy Pals Beach Summer Update

Peppy Pals beach gets a huge summer update. We have been working night and day to fine tune interactions and add some more interactions We have implemented the following functions more »

Read More
June 17, 2015 in Swedish Blog

Sollentuna kommun + Peppy Pals = sant

Efter att ha läst mycket om Sollentuna kommun och deras satsningar på ny teknik visste jag att Sollentuna skulle vara den absolut första kommunen som jag ville introducera Peppy Pals more »

Read More
June 11, 2015 in eQidz

Vår egna EQ psykolog, Bodil Wennberg tipsar i Veckans Affärer om ‘hur man jobbar med människor som är dåliga på att jobba med människor’

Vi är väldigt stolta att idag kunna dela med oss av en artikel från vår egna EQ psykolog, Bodil Wennberg i Veckans Affärer, “Hur man jobbar med människor som är more »

Read More
June 8, 2015 in eQidz

Peppy girls

Detta blogginlägg är en hyllning till de tjejer runtomkring mig som stöttar och peppar mig ständigt. När det går bra, när det är motigt, när jag behöver bolla en pitch, more »

Read More
May 28, 2015 in eQidz

En liten update från produktionssidan

Hej bloggen   Nu är vi i full gång med att updatera Peppy Pals Beach med diverse feedback från Apple, vi har förstått att det är ganska få förunnade att more »

Read More
May 23, 2015 in eQidz

En galen vecka!

Det är svårt att beskriva den fantastiska veckan som har varit. Det blir några bilder och länkar istället. Artikel i Breakit. Vinst i PTS Innovationstävling firades med Champagne som tydligen hade sparats more »

Read More
May 13, 2015 in eQidz

En till vecka med finfina features

Det är nästan så att man börjar bli lite bortskämd med fina features och man måste ibland stanna upp i att mata lokomotivet med kål och bara känna av vinden more »

Read More
May 10, 2015 in Swedish Blog

Affärsänglar…finns de?

Vi hade turen att få våra första affärsänglar redan innan vi ens hade lanserat Peppy Pals. Två underbara bröder som sa till oss “idén är fantastisk men det är er more »

Read More
April 29, 2015 in eQidz

Peppy Pals <3 Windows Phone

Vi kan äntligen meddela efter lite längre slit än vi trott att vi nu har lyckats konvertera Peppy Pals Farm till Windows Phone! Det är fortfarande en väldigt ny butik more »

Read More
April 26, 2015 in Swedish Blog

Mässor och events

Här kommer lite bilder som beskriver de senaste veckorna: På SETT 2015 tillsamman med Natur&Kultur, Alexandra visar våra fina böcker och berättar om Peppy Pals. Sedan var det Sartup day 2015 more »

Read More
April 15, 2015 in eQidz

Google & Moms with apps feature

Efter hårt slit med våra kontakter kan vi äntligen stolt säga att vi haft en Feature på Google Play och Moms with apps i en veckas tid fram tills idag.   more »

Read More
March 29, 2015 in eQidz

MTGx och Malmöbesök

Den här veckan hann jag med ett besök på MTGx för att inspirera ett gäng gymnasietjejer till social entreprenörskap. Så otroligt bra av MTGx som öppnar upp sina dörrar till more »

Read More
March 18, 2015 in eQidz

The Local (english)

If we have any english readers here we are very proud to have our first english article about peppy pals.   Have a look here: http://www.thelocal.se/20150311/swedish-app-teaches-kids-to-empathize-peppypals

Read More
March 15, 2015 in Swedish Blog

Women In Tech 2015

Jag är så otroligt glad över att jag presenterade Peppy Pals på scen och deltog i en panel tillsammans med fantastiska Linda Krondahl och Clara Henry. När jag blir tillfrågad more »

Read More
March 4, 2015 in eQidz

4 av 5 i SVT på gomorron Sverige!!!

Behöver jag ens säga hur stolta vi är över detta och det ger också effekt på toplistorna, vi ligger nu tvåa i barn och utbildning vilket är fantastiskt kul också more »

Read More
March 3, 2015 in Swedish Blog

Jag vill ha tråkigt!

När jag arbetade på ett vanligt 9-5 jobb kunde jag ibland känna längtan efter mer spänning på jobbet. Jag kunde bli uttråkad och behövde ständigt nya utmaningar. Efter att ha more »

Read More
February 18, 2015 in eQidz

hej bloggen

Igår släppte vi vår andra app på android (google och amazon), men arbetet fortsätter, det är svårt att hitta andrum och tid för firande och reflektion men ack så viktigt more »

Read More
February 15, 2015 in eQidz

The dream team

Det är första helgen på väldigt länge som jag kan andas ut och ta en paus. Vi har nu lanserat vårt andra EQ spel Peppy Pals Beach och även böcker more »

Read More
February 4, 2015 in Swedish Blog

Stolt att få presentera vår nya app!

Vi är så otroligt stolta att efter 8 månaders hårt slit få presenteravår andra app, Peppy Pals Beach! 🙂 Den 10e släpper vi den över hela världen via Apples appstore more »

Read More
February 1, 2015 in Swedish Blog

You are onto something

I fredags träffade vi Professor Annika Waern och det känns fantastiskt att berätta att hon, tillsammans med en student fortsätter att göra studier på förskolor om Peppy Pals. Denna gång kommer more »

Read More
January 21, 2015 in eQidz

The Guardian pratar EQ

Det börjar hända saker runt om i världen, förståelsen och kunskaptsnivån höjs. Denna gång ska jag fatta mig kort och lämna er med en väldigt bra artikel istället. Vi måste more »

Read More
January 18, 2015 in eQidz

Peppy Pals böcker

  Overkligt att ha fått hem ett provex på Peppy Pals böckerna. Overkligt att se mina barn läsa dem. Overkligt att vi lyckades hålla en deadline trots att vi aldrig more »

Read More
January 9, 2015 in Swedish Blog

God fortsättning

God fortsättning gott folk, ja det har inte varit så mycket till ledighet för oss. Ibland frågar man säg varför man gör spel. Vi brukar ha en saying inom branschen more »

Read More
December 22, 2014 in Swedish Blog

Peppy Pals Beach och god jul!

Vi jobbar in i det sista med att buggtesta vårt nästa spel Peppy Pals beach. Ikväll, när jag och barnen testade (för typ 100:e gången på både telefon och surfplatta) more »

Read More
December 9, 2014 in eQidz

Peppy Pals blir böcker!

Idag skickade Natur och Kultur iväg våra 3 första böcker på print. Det är en spännande tid framför oss då vi även i början av nästa år ska börja göra more »

Read More
December 7, 2014 in Swedish Blog

Guest blogger Maral Kalajian: Listen to your heart

Often, we forget who we are and we try to be something for somebody or something for a company, forget who we are and dissolve to be what they want more »

Read More
November 26, 2014 in Swedish Blog

Stort Tack!

Ett till företag som jag vill tacka är Sony som snabbt och smidigt slog till och gav oss en feature på deras mobila plattform som är kopplad till google play. more »

Read More
November 19, 2014 in eQidz

Tack Lekmer

Det är så befriande med företag och människor som är nyfikna på nya idéer och trots pressat schema tar sig tid och öppnar upp dörren till oss sociala entreprenörer. Ett sådant företag är Lekmer och jag more »

Read More
November 13, 2014 in eQidz

3e plats!

På tredje plats på listan över Sveriges hetaste startups finns ett företag som utvecklar snälla spel. Så lät rubriken på internetworld när vi vann tredje platsen! Läs mer och se more »

Read More
November 9, 2014 in eQidz, Rosie

Gästbloggare Kelly Brofall

Kelly Brofall är mitt namn. Jag är en kreativ datastrateg som precis examinerat från Hyper Island. Jag träffade Rosie på Sup46 i Stockholm vid en av de öppna arbetsplatserna, där more »

Read More
October 28, 2014 in Swedish Blog

Today we listen

Today I will give your eyes some rest and shed some light on our brilliant Game Designer Erik Wonnevi and open a window into the world of indie-game-dev as well more »

Read More
October 21, 2014 in eQidz

Glada Nyheter

Vi kan med stolthet berätta att Peppy Pals är nominerad till guldmobilen 2014 “Årets uppstickare mobilspel” med förklaringen “I kategorin nomineras spelutvecklare vars spel under året har varit både framgångsrika och dessutom har förnyat more »

Read More
October 15, 2014 in Swedish Blog

Äntligen…

…har vi fått träffa Apple. Efter 100tals mailkonversationer fram och tillbaks sedan release av Peppy Pals i April flög dom äntligen hit för att sätta sig ner på ett möte more »

Read More
October 11, 2014 in eQidz, Rosie

Besök på Vendestigens förskola och skola

Äntligen var det dags att testa några delar av vårt nästa spel, Peppy Pals 2 på barnen i Vendestigens förskola och skola. Det är så härligt med skolchefen Eva Ekendahl more »

Read More
October 3, 2014 in Swedish Blog

Idag är vi stolta mottagare av Vinnova medel!

Idag är vi extra glada över att ha blivit beviljade VINNOVA medel motsvarande 300,000 SEK för att satsa på emotionell intelligens på skolan genom Peppy Pals 2!. Förutom bidrag är more »

Read More
September 28, 2014 in eQidz, Rosie

Change Leader dagen och bokmöte

Var på en härlig Change Leader dag i fredags och fick massa bra tips från mina härliga kollegor och Ashkan Safaee på bland annat hur man kan få balans mellan more »

Read More
September 18, 2014 in Swedish Blog

Free app of the day on Amazon globally September 22

So exited to finally break the news that Peppy Pals will be the ‘Free app of the day’ globally on Amazon September 22nd!! Amazon is giving us huge exposure and more »

Read More
September 13, 2014 in eQidz, Rosie

Sthlm Tech Fest 2014

  I veckan som gick fick jag träffa Prins Daniel igen och jag blev så glad att han kände igen mig och kom ihåg Peppy Pals. Denna gång fanns även kronprinsessan more »

Read More
September 2, 2014 in eQidz

Sthlmtechfest och global feature

Igår var vi med om riktig hårdgrillning inför Sthlmtechfest nu på fredag. Mycket värdefull coachning var det iaf och nu känner vi oss supertaggade inför vår 4minuter pitch på “future of more »

Read More
August 31, 2014 in eQidz, Rosie

Peppy Pals goes books

Nu kan jag äntligen berätta att Peppy Pals blir barnböcker, e-böcker  och läromedel. Författaren är ingen mindre än Erik Wonnevi som jag tidigare berättat om här på bloggen. I böckerna kommer det more »

Read More