The dream team

By February 15, 2015eQidz

Det är första helgen på väldigt länge som jag kan andas ut och ta en paus. Vi har nu lanserat vårt andra EQ spel Peppy Pals Beach och även böcker via Natur & Kultur.

Så otroligt stolta över att ha fått en superbra recension från Pappas appar. En stark 4 i betyg!

Ur recensionen:“Appen lämpar sig väl att användas som utgångspunkt i diskussioner om relationer, samarbete, känslor och empati: Jag har spelat tillsammans med mitt yngsta barn som är 2 år och 8 månader och just nu är detta utan tvekan den mest populära appen. Hen sitter länge och spelar, och återkommer till den gång på gång. När jag recenserade föregångaren Peppy Pals fick den högt betyg. Uppföljaren gjorde mig inte besviken och jag hoppas att utvecklarna kommer släppa fler spel i serien. Jag ger Peppy Pals Beach en stark fyra i betyg.”

Vidare har vi lämnat in Social Impact Report 2014 till Reach For Change och bäst av allt: Jesper och jag gjorde en viktig pitch ifredags som gick riktigt bra.

Nedan bild från tidigare i veckan när “The dream team” tog sig tid att fira och njuta! (Maral, Peppe och Omar kunde tyvärr inte vara med).