Peppy Pals och Sony Music Sweden lanserar EP tillsammans

Peppy Pals är prisbelönta för sina appar, böcker, filmer och aktiviteter som genom lek och humor hjälper barn utveckla sina sociala och emotionella förmågor. Nu kommer för första gången låtar tillsammans med Sony Music Sweden i samma anda – fem lekfulla låtar som handlar om teman som vänskap, omtänksamhet och samarbete.

EP:n ”Alla får vara med” släpps den 23 augusti på Spotify, Apple Music, Storytel och andra streamingplattformar, tillsammans med en samling musikvideos på bland annat YouTube.

Underhållning som uppmuntrar barn till samtal om känslor och empati känns idag viktigare än någonsin, och där sticker Peppy Pals ut på marknaden. Vi är därför oerhört glada över det här samarbetet. 

Kristoffer Bäck, Commercial Director på Sony Music Sweden

Låtarna är producerade i pop, rock och country-stil och följer en serie ljudböcker som släppts tidigare i år på Spotify och Storytel. Berättelserna handlar om de fem könsneutrala djurvännerna Reggy, Gabby, Izzy, Sammy och Kelly som alla har olika personligheter och attribut. De umgås och leker ihop, och vi vår följa deras äventyr i berättelser baserat på ett koncept som enligt forskning ska förbättra barns EQ.

Barn älskar musik och humor, och vi har alltid drömt om att skapa humoristiska låtar som får barnen att skratta och dansa. Samtidigt har vi sett att hela familjen nynnar till dessa låtar med sångtext om livets viktiga värderingar. 

Rosie Linder, grundare av Peppy Pals

För att lyssna på låtarna, klicka här eller lyssna på Spotify.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.