Burger King och Peppy Pals inleder samarbete

Burger King och Peppy Pals inleder samarbete

Burger King övergår från plastleksaker till böcker för att minska sitt klimatavtryck och erbjuda ett mer kvalitativt innehåll till barnfamiljer. Först ut är Peppy Pals med fyra böcker där djurvännerna lär barn om känslor, empati och vänskap på ett lekfullt sätt.

“Det är en fantastisk känsla att vi även kan erbjuda en plattform för att lyfta nya svenska stjärnskott”, Gustaf Wetterwik, marknadsdirektör på Burger King Skandinavien.

Böckerna som barnen nu kommer få i sina King Jr Meals produceras miljövänligt i Lettland, där såväl fabriken som råmaterialet är certifierade av Svanen – något som är unikt på den svenska marknaden idag.

Läs hela Burger Kings pressmeddelande här.

“Vi är så otroligt stolta och glada över det här samarbetet med Burger King. Att vi nu får möjligheten att dela Peppy Pals budskap om vänskap och känslor med så många fler barn känns fantastiskt! Vi tror och hoppas att innehållet i våra böcker kommer leda till djupare diskussioner föräldrar och barn emellan”, säger Paulina Olsson, VD och medgrundare på Peppy Pals.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.