Vi hade turen att få våra första affärsänglar redan innan vi ens hade lanserat Peppy Pals. Två underbara bröder som sa till oss “idén är fantastisk men det är er entreprenörer vi investerar i”. Det handlade inte om så stora pengar men det betydde väldigt mycket för oss att andra trodde på oss i så tidigt skede.

Sedan dess har det gått mer än ett år och vi har klarat oss med hjälp av Almilån, Vinnova medel och Reach For Change. I mars började jag pitcha runt och nu kan jag avslöja att vi har 3 nya affärsänglar som är dedikerade, smarta, uppmuntrande och ja även ifrågasättande. Den ena träffade jag på en fest, den andra var min tidigare affärscoach och den tredje har jag inte ens träffat utan pratat bara i telefon med!

Det är tufft att vara entreprenör och leva i ständig oro och under mycket pressade förhållanden. Det är därför det är så viktigt att få in dessa människor som genom sin investering även signalerar “ni gör ett bra jobb och vi tror på er!” Jag blir så otroligt stolt över att de har valt just Peppy Pals.

Direkt efter att vi hade skrivit under avtalen sa en av änglarna till mig “I början av varje vecka kan du maila mig och berätta vad som snurrar runt i ditt huvud så kan jag hjälpa dig att sortera och priotera”.

Ja ni hör…affärsänglar finns och jag förstår nu varför de kallas för änglar!

/Rosie