Vi jobbar in i det sista med att buggtesta vårt nästa spel Peppy Pals beach. Ikväll, när jag och barnen testade (för typ 100:e gången på både telefon och surfplatta) insåg jag med stor glädje att vi nog närmar oss en release.

En otrolig kärlek och tacksamhet över mitt fina team sköljer över mig.

Mina utvecklare och hjältar som de senaste månaderna har arbetat intensivt med att illustrera, skriva manus, designa, animera, programmera, lägga in ljud, göra musik etc för att sedan de sista veckorna innan release få göra om en hel del….. buggtesta… bygga om…buggtesta…polisha…bygga om….

På bild grymma Sofie Sundqvist Animator

2014 har varit ett obeskrivligt lyckat år! All fantastisk respons från barn och föräldrar i kombination med den starka passion vi känner gör att vi under 2015 kommer att satsa ännu mer på att göra emotionell intelligence till en självklarhet både hemma och på skolorna.

Alla känslor är tillåtna. Peppy Christmas!