En av många fördelar med att arbeta med sin passion är att man aldrig känner ångest när semestern är över. Medans de flesta andra har ångest över att börja jobba igen, välkomnar jag vardagen. Min vardag är full av spännande utmaningar som får mig att växa som människa dagligen. Visst är det jobbigt ibland men det är värt mödan.

Ett exempel; Amazon kontaktade mig innan sommaren och ville göra ett reportage om Peppy Pals. Det är otroligt smickrande att de ville skicka sitt folk ända till Sverige och spela in vår story. Jag blev jätteglad såklart över denna fantastiska möjlighet men jag kunde inte låta bli att känna oro. Oro över att: här skickar Amazon ett filmteam och det kostar dem massa pengar…. tänk om filmerna inte blir bra? Tänk om reportaget inte blir spännande nog? tänk vad pinsamt om det måste bli många tagningar? Tänk om jag inte får tag i rätt människor som jag skulle vilja ha med i filmerna? Hinner jag samordna allt?

Ni hör att det är med skräckblandad förtjusning som man ibland tackar ja till både det ena och det andra men oj vad jag växer som person. Gång på gång lär jag mig att rädslor som möts omvandlas till energi. Jag älskar citatet “Om man gör som man alltid har gjort får man samma resultat som man alltid har fått”. Om man har ångest varje gång man går till sitt jobb så är det kanske dags för en förändring?

Hur blev filmningen? mirakulöst nog klarade vi filmningen på SUP46, Reach For Change och hos Talawa med ca 10 personer inblandade på utsatt tid. Jag är grymt stolt över Bodil, Erik, Jesper, Kajsa, Nina (på bild), Jessica, Robert och hans barn som bidrog till dessa fantastiska videofilmer. Här kan ni se filmerna!

/Rosie