…har vi fått träffa Apple. Efter 100tals mailkonversationer fram och tillbaks sedan release av Peppy Pals i April flög dom äntligen hit för att sätta sig ner på ett möte med oss. Vi har äntligen fått berätta om vår resa, våra planer och visa Peppy Pals för dom. Nu har vi äntligen fått den där personliga kontakten som är så viktig och de har fått en ordentlig inblick i vad vi håller på att bygga upp så nu är både vi och dom mycket bättre förberedda inför nästa release. Bara det att de vill vara med och testa produkten innan vi lanserar är ett gott tecken på att de är måna och intresserade av vart detta kan bära av. Nu ligger en hård spurt på 2014 framför oss där vi ska visa dom vårt allra bästa innan året är över så får vi se vad 2015 och Apple har i hand åt oss.

Sen har vi också mer spännande samarbeten på gång med Amazon efter vår lyckade dag med dom så vill dom fortsätta göra kampanjer och hjälpa oss att synas då det uppenbart visat sig att världen är redo och sugen på Peppy Pals och mer empati.

Det slutar aldrig finnas saker att göra och det slutar heller aldrig vara spännande och kul att se vad framtiden har att ge!

Lunchen uppäten, back to work!