Appar

I apparna får barnen leka och lära med fem mysiga djurvänner genom olika lugna och roliga berättelser. I varje berättelse stöter karaktärerna på vanliga händelser som behandlar olika sociala situationer. Hur kan man samarbeta för att lösa ett problem eller varför ska man dela med sig? Vad kan man göra om någon blir ledsen?

Peppy Pals Social Skills

Peppy Pals Beach

Peppy Pals Farm

Reggy’s Play Date

Peppy Pals School

Sammy Helps Out

Ladda ner på din AppStore idag

Lekfullt lärande

I Peppy Pals värld finns inga rätt eller fel utan barnen exponeras istället för olika känslor och handlingar och inte minst, konsekvenserna av karaktärernas olika val. Lekfullt lärande är centralt för oss och vi använder humor och knasigheter för att barnen ska vilja lära sig mer. Till varje scenario finns det kompletterande frågor som du som förälder kan använda för att starta ett samtal med ditt barn. Våra spel är helt språkfria. Fokus ligger istället på karaktärernas kroppsspråk och ansiktsuttryck.

Spelen har även visat sig vara användbara för barn med NPS då vi inte använder varken poänghets eller levelling utan låter alla barn ta sig igenom en berättelse i sin egna takt.

FridaFahrman1-400x500

gudang138 sky77 garuda138 koin138

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.