Tillsammans med Nasdaq besökte jag för första gången Åre Kapitalmarknadsdagar. Jag måste säga att det var bland de bästa event jag har varit på. Lagom storlek, bra föreläsningar och fantastiskt engagerade deltagare och arrangörer. Lite som en mini Almedalen fast för entreprenörer och företag.

Blev också glatt överraskad över att det även blev en del fokus på sociala problem. Mycket tack vare Julie Hannas fantastiska tal om bland annat hur viktigt det är för vår framtid att företag inte enbart tänker på att maximera sin vinst utan att de även löser samhällsproblem. Jag hade förmånen att träffa Julie Hanna när jag var i USA då hon ledde flera workshops som ingick i programmet TINC via Nordic Innovation House.  Hon är även investerare och Obamas ambassadör för entreprenörskap.

Jag hade själv en föreläsning för Deloittes kvinnliga nätverk och fick massor med beröm för att jag delade med mig om min resa som entreprenör och att jag har grundat Peppy Pals. Det ger otroligt mycket energi och det är dessa ord som jag brukar plocka fram när motgångar dyker upp.  Tack alla som kom fram till mig och sa så fina ord. Blev extra tagen av en person som kom fram till mig efteråt och sa “din presentation väckte liv i mig och nu vill även jag ta tag i mina drömmar och göra något meningsfullt”.