fbpx

Inför varje dröm brukar jag tänka “hur svårt kan det vara?” Märkligt nog visar det sig ofta att det sättet att tänka på fungerar utmärkt för att göra det omöjliga möjligt.

Vi på Peppy Pals är omringade av människor som peppar och stöttar oss i alla lägen. Vi har även haft förmånen att ha företag som hjälper oss att växa och komma genom bruset. Ett av dessa är Nasdaq (Erik <3) som utan att tveka, lyfte Peppy Pals på storskärm mitt i Time Square när vi var i New York förra veckan. Får fortfarande gåshud när jag ser denna bild….

peppypals_tower-time-square

Att vi var i New York förra veckan berodde på att Peppy Pals var ett av 5 utvalda startups som fick delta i innovate46 som anordnas av Tillväxtverket och Svenska Handelskammaren. Det var fantastiskt bra ordnat och vi fick träffa flera andra grymma företag samtidigt som vi fick chansen att ställa ut och nätverka med bra folk.

img_2383

Vi besökte även Yale Center for Emotional Intelligence vilket var ännu en dröm som förverkligades. Vad vi planerar ihop kommer jag berätta om senare:)

yalecraig

/Rosie