Förra veckan blev jag tillfrågad av Didigital att sitta live och bevaka Apples septemberlansering. Det var lite nervöst i början men skickliga Daniel Goldberg och hans team fick oss att slappna av rätt så snabbt. Jag deltog tillsammans med Niklas Agevik som har grundat Instabridge och jag fick äntligen chansen att lära känna honom bättre. Jag är så enormt imponerad av Niklas som entreprenör och det faktum att han är smart både i hjärnan och i hjärtat.

Sedan fick jag chansen att presentera Peppy Pals tillsammans med Magnus Billing (VD på Nasdaq) inför deras anställda. Nasdaqs Lena initiativ och Magnus engagemang är ett väldigt bra exempel på hur stora företag kan stötta mindre företag att växa. Att de särskilt satsar på kvinnliga grundare gör det hela ännu mer unikt. Jag är så glad över att ha blivit utvald och det ska bli väldigt roligt att sitta på Nasdaq.

Tyvärr inga kort från när jag stod på scen men så här såg det ut i alla fall.

Sist men inte minst vill jag presentera vår nya praktikant Paulina. Jag är otroligt imponerad av henne och trots att hon är bara 22 år känns hon väldigt kompetent och erfaren. Ser verkligen fram emot fortsatt samarbete med denna lysande stjärna.

Så här såg det ut på vår första dag hos Nasdaq