God fortsättning gott folk, ja det har inte varit så mycket till ledighet för oss. Ibland frågar man säg varför man gör spel. Vi brukar ha en saying inom branschen när man har släppt ett spel och det är inte “grattis till ett bra spel” utan snarare “grattis till att ni lyckades göra klart ett spel överhuvudtaget”. Inte många förstår riktigt hur svårt det är och inte många förstår att det är långt många fler spel som inte släpps än de som faktiskt släpps. Det kan vara flera års långa projekt med flera 100 personers kreativa slit bara för att inse att det inte håller och så läggs det ner pga en eller annan anledning.

Men sen påminner jag mig själv att det inte finns något jag hellre gör, inte ens på jul än att utmana mig själv och världen med att försöka ändra på normer och steriotyper med hjälp av spel som i sig är ett ganska negativt laddat ord i vårt samhälle.

Så här sitter vi nu fortfarande då, flera månader efter planerad release med frusna händer på tangentbord och tragglar med buggar, fixar och polish för att vi så snart som möjligt ska kunna leverera en så magisk upplevelse som möjligt för våra små med ett djup som jag hoppas lämnar spår och hjälper dom på livets resa mot en snällare och mer omtänksam värld.

Jag vet, banalt och nästan barnsligt naivt, men jag lever bara ett liv och det finns ingen anledning för mig att sluta leva nu.