När jag arbetade på ett vanligt 9-5 jobb kunde jag ibland känna längtan efter mer spänning på jobbet. Jag kunde bli uttråkad och behövde ständigt nya utmaningar. Efter att ha varit entreprenör i några år kände jag idag något annorlunda.

Jag kände att jag längtar efter att få ha tråkigt!

Så tråkigt att man klättrar på väggarna, slökollar på TV, surfar planlöst på nätet och bläddrar i gamla tidningar.

Med eget företag är varje dag som en berg och dalbana och tillvaron skakas om ständigt. Förra veckan var det en stor artikel om mig och Peppy Pals i Dagens Industri och sedan såg jag mig själv i SEBs skyltar som finns på alla deras kontor samtidigt som Amazon featurade oss i England och Tyskland samtidigt som jag ska pitcha på WIT2015 på fredag samtidigt som Thomas Arnroth mailade mig och sa att han ska recensera Peppy Pals Beach i SVT Gomorron Sverige samma dag som jag ska bli intervjuad av Startuppodden och mitt i allt har vi också blivit bjudna till New York och skrivit avtal med Microsoft.

Jag vill poängtera att allt detta är så fantastiskt roligt men det kräver också starka nerver och förmågan att kunna hålla huvudet kallt, stanna upp då och då och reflektera. Tack och lov att jag har mina barn som tar tag i mig och kräver uppmärksamhet och tvingar mig till att ta ledigt!

Imorgon kl 7.50 bänkar vi oss alla framför SVT…kommer jag att kunna sova i natt?

/Rosie