fbpx

…men det är en gammal mans sista skrik som ekar ut i Trumps vinst. Det är svårt att skriva om något annat en dag som denna, samtidigt så skriver alla om det och det finns knappt ord att beskriva känslan. Men jag ser ändå hoppfullt på framtiden, det är en gammal döende industri ledd av gubbar som försöker klamra sig fast så hårt dom bara kan vid sin storhets tid.

Låt oss istället prata om framtiden som är i full gång, jag ser Trump som sista bromsklossen i en ostoppbar framtid av globalt och mångkulturelt företaganda och samhällsbyggande.

En framtid där robotar sköter mycket av det jobb som förstör psyken, kroppar och ökar klyftor, en framtid där synen på kvinnor, HBTQ och alla typer av minoriteter är ett hemskt minne blått. Där våra barn idag kommer blicka tillbaka och skämmas över det tydliga förtryck deras föräldrar varit så blinda för.

Jag ser en framtid där våra barn driver företagande och socialt ansvar framåt och teknologin går hand i hand med vikten och förståelsen för EQ och hur våra hjärnor och känslor behöver tränas och hållas i trim precis som kroppen som bär den på sina axlar.

Jag vet att även detta är ett gammalt uttryck och ett sätt som vi människor genom historian skjutit ifrån oss ansvar och litat på våra barn, men jag måste ändå säga idag att jag tror på våra barn och deras framtid. Jag tror på att dom och endast dom kan förändra och förbättra livskvaliteten för varandra och den skadade jord vi lever på. Jag tror på att feminism kommer vara en självklarhet och att hatet till slut kommer utplånas tack vare vår vilja att hela tiden utvecklas och förstå oss och den jord vi lever på bättre. Det sättet som våra föräldrar såg på tillvaro och arbete kommer ses på som slaveri och en osynlig tortyr mot en tidig död. Vi vet redan idag att vi jobbar för mycket, jobbar fel, rör oss fel, äter fel, konsumerar fel, tar slut på planeten osv osv.

Men det är inte fören tillräckligt många har öppnat ögonen för detta som förändringen kan ske, men en dag i taget kommer vi närmare trotts motgångar som denna dag, varje dag öppnas nya ögon tack vare alla er som fortsätter att sprida sanningar och leva som ni lär full av integritet och förståelse för hur alla och allt hänger samman.

En vacker dag kommer dessa barn växa upp och vara de röster som räknas och så en vacker dag kommer en Kvinna ta rodret:

14953886_10153894546990925_4818438722135958617_n