fbpx

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift, which is why we call it the present”.

Älskar detta citat och särskilt att se varje ny dag som en gåva. Precis så känns det med ett nytt år och att få ha varit ledig och tillbringat massa tid med familjen har verkligen laddat mina batterier.

Vi har kick startat året med att leta efter nytt kontor och även deltagit i en Hackathon ihop med fantastiska Tele2 och Reach For Change. Vidare har vi fått ytterligare ett år med stöd från Reach For Change. Vi har älskat, älskar och kommer alltid att älskar denna fantastiska organisation!

Här kommer en bild från Hackathon i fredags och grattis till oss som blev en av vinnarna som fick flest röster av Tele2 anställda! Det kändes så otroligt lyxigt att få tillgång till ett det kompetenta teamet bestående av personer från HR, IT, Marknadsföring etc.

På endast en dag hann vi skapa en prototyp av den idé som vi hade och det känns verkligen som att produkten blev så pass bra att vi helt enkelt kan fortsätta bygga på det.

Tusen tack till Peter, Alexandra, Emilie, Pushkar och Peder för att ni bidrog med er tid och kompetens och hjälpte oss att förverkliga vår idé! Tack också till de som arrangerade det hela (Johan, Julia, Vilho, Nina etc). Till slut tack till Tele2s VD Samuel Skott och ledningsgruppen som uppmuntrar sina anställda till innovation och nytänkande!

FullSizeRender

/Rosie