Är så otroligt glad över att i ytterligare ett år få stöd av fantastiska Reach For Change.  RFC är utan tvekan en av de största anledningarna till att Peppy Pals överhuvudtaget finns och att jag som social entreprenör kunnat känt mig så stark vid motgångar.

Vi kickstarade år 2016 med att leverera Peppy Pals nya spel Reggy´s Playdate till Apple och nu väntar vi på deras godkännande. Vi testar ett nytt koncept denna gång där vi fokuserar på en karaktär, hunden Reggy och hens känslor. Det blir som ett digitalt husdjur som man kan leka med, trösta, ta hand om när den gör sig illa etc. Hunden visar olika känslor och det är upp till barnen som spelar att känna av hur man ska behandla hunden. T ex måste man förstå att när hunden är arg, behöver den, gå undan, ta ett djupt andetag och lugna ner sig innan den kan börja leka igen.

Här kommer trailern:

Peppy Pals, Reggy´s playdate

Visserligen har hela teamet arbetat extremt hårt med att skapa ett ännu mer interaktivt spel där även Apples nya 3D touch ingår men det är en person som jag skulle vilja lyfta fram extra mycket. Det är vår eminenta Jonas Gustafsson som i grunden är animatör men började experimentera med detta nya koncept och även lärde sig att programmera under tiden. Så stolt över dig Jonas och superbra jobbat!