Vår historia

Peppy Pals grundades i Sverige av Rosie Linder, en ekonom och tvåbarnsmamma. I sitt föräldraskap insåg hon att barn behöver ges möjlighet att öva på sociala och emotionella färdigheter precis som de behöver öva på matte och språk. Detta för att bättre kunna förstå och hantera sina egna och andras känslor samt bygga hälsosamma relationer. Men hur? Under en lång tid letade hon efter lekfulla verktyg för att skapa en brygga mellan barn och föräldrar att prata om dessa viktiga färdigheter. Utan resultat.

Samtidigt kunde hon se kraften video- och dataspel hade hos sina barn, och tänkte: “Varför kan vi inte använda denna kraft till något mer meningsfullt än att skapa fler könsstereotypiska och ytliga spel?”

Rosie bestämde sig för att ta klivet in i entreprenörsvärlden och skapa de produkter hon själv saknade. 2013 bildades därför Peppy Pals!

Vår vision

Att inspirera till snällhet och empati hos varje barn.

Vår ambition är att utrusta, stärka och vårda barns sociala och emotionella intelligens. Varje barn har rätt till lek, och att växa upp i en värld där snällhet och medmänsklighet är lika viktigt som en akademisk utbildning.

Våra värderingar

Resiliance

Compassion

Simplicity

Curiosity

Responsibility

Humour

Håll dig uppdaterad kring senaste nytt

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.