Partnerskap

Tillsammans med andra företag som delar vår vision kan vi se till att ännu fler barn får del av de magiska effekterna av EQ! Under åren har vi bland annat samarbetat med Max Hamburgare, Liberoklubben och Coop. Nedan ser du några av våra mest aktuella samarbeten som sprider känslor, glädje och lekfullhet till fler barn runt om i Sverige, och vidare ut i världen.

Tillsammans med Coop har vi skapat ett augmented reality-spel där våra karaktärer gör den vardagliga mathandeln roligare för hela familjen genom en spännande receptjakt som leds av Peppy Pals djurvänner. Följ efter kaninen Gabby i din Coopbutik för att hitta ingredienserna till en smaskig tacopaj eller låt hästen Sammy guida er till den perfekta pannkakstårtan. Tillsammans med Coop vill vi skapa matglädje för hela familjen, förbättra barnens självförtroende och uppmuntra till nyfikenhet för mat. Att det dessutom skapar kvalitetstid med familjen, det är bara en härlig bonus! Läs mer på Coops hemsida >

Du har väl inte missat Liberos kundklubb? Samla koder på dina blöjpaket och shoppa loss i poängshoppen. Under 2020 (eller så långt lagret räcker) kan du klicka hem appen Peppy Pals Social Skills eller beställa hem miniboken “Reggy kan inte simma” för dina poäng.

gudang138 sky77 garuda138 koin138

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.