Har haft sportlov tillsammans med familjen. Första lediga dagarna känns det väldigt svårt att hålla sig borta från mail och telefon. Jag måste aktivt påminna mig själv om att världen inte stannar upp för att jag inte direkt svarar på alla mail.

När jag har för mycket att göra (vilket är i princip jämt) brukar jag påminna mig om hur jobbigt det var i början när Peppy Pals bara var en idé. Alla tusentals mail jag skickade utan att få ett enda svar. Alla ansökningar jag kunde lägga veckor av arbete på, utan att det gav resultat. Än idag förstår jag inte att jag orkade fortsätta så envist och outtröttlig men vilken tur att jag inte gav upp:)!

Visst kan det fortfarande vara motigt ibland men vi har kommit så mycket längre och har ett större nätverk och trovärdighet. Vi har klarat eldprovet och med denna artikel i Huffington Post UK har vi tagit vårt första stora steg ut i världen. Detta är bara början!

Delar av mitt underbara team i vackra Gamla Stan.