Tillsammans med grymma Paulina åkte vi till London för att delta i 2 mässor, Pocket Gamer och Bett. Vi stannade där i en vecka för att hinna med mässorna och och flertals möten. Vi jobbade hårt men unnade oss en och annan god middag och Afternoon tea för att orka springa runt.

Bett höll Paulina sin första miniföreläsning om Emotionell Intelligence och varför det är lika viktigt som matte, språk, geografi etc. Om varför det borde läras ut både i skolor och i hemmen. Jag är så otroligt stolt över henne och imponerad över att höra henne prata om ämnet och Peppy Pals så naturligt trots att hon bara har jobbat hos oss några i få månader.

Nu sitter jag en vecka senare och med en tjock bunt med visitkort utan att ha hunnit följa upp en enda, trots att jag ständigt sitter och knackar på min dator och hör familjen klaga över att jag jobbar jämt. Samtidigt så tänker jag att det är inte så att de människorna som delade ut sina visitkort sitter vid sin dator och väntar dagligen på att jag ska maila. Då känns det genast bättre:)

EQ>IQ, älskar denna klotter som en konstnär gjorde åt oss på Bett.

/Rosie