Gott folk, nu har vi äntligen skickat iväg appen till Apple!

Vilken ofattbar skräckblandad förtjusning när vi nu väntar på deras godkännande. Det kan ta allt mellan 1 vecka till en månad så nu är det bara den olidliga väntan även om det inte borde vara några problem och vi tänkt på allt så vet man aldrig, kan vara något jätte litet som man kanske missat eller glömt bort i just denna version.

Det är inte helt sant att vi bara sitter och väntar nu heller utan fram tills godkännande kommer vi antagligen vara mer upptagna och stressade än någonsin. Vi kommer att slipa till spelet så att det flyter på så bra som möjligt och ser så bra ut som möjligt på så många olika deviser som möjligt, gamla som nya.

En till detalj som vi fick lära oss när vi lade upp spelet är att man får skriva in ett par nyckel ord utöver beskrivningen och precis som med beskrivningen bör detta översättas till så många språk som möjligt så det måste vi göra nu också för att matcha alla språk vi redan översatt beskrivningen till.

Om ni någon gång ska skicka en app till Apple så kan det vara bra att veta att den processen tar några dagar, kan ta mellan 1-2 veckor bara att få alla uppgifter ni behöver för att få skicka appen och när ni väl lyckats göra det ja då är det som sagt väntan på att bli godkända.