Peppy Pals blev finalist i European Investment banks tävling för sociala innovationer och vi är så otroligt stolta över att vara bland de bästa i Europa. Detta särskilt med tanke på det otroligt höga kvalitet bland alla fantastiska finalister såsom KoikiDesign by Pana, svenska Daycape mfl. Det otroliga var att vi var 3 finalister som var Reach For Change Change Leaders! Det talar klarspråk om Reach For Changes otroliga förmånga att välja och pricka rätt typ av sociala problem att investera i.

Vi blev först inbjudna till “Bootcamp” i Madrid och där fick vi många nya tankeställare av superbra mentorer. Sedan var vi i Milano på final pitch och även om det var nervöst var det väldigt lärorikt att få uppleva.

Fick bland annat lära mig att även om pitchen sitter perfekt och du känner dig mycket väl förberedd kan det bli strul….teknikstrul som att batteriet i klickaren tar slut då du har haft oturen att bli sist ut att presentera…så du står där inför 100 tals människor och inte kan klicka fram dina slides….!

Här kommer lite bilder:

Madrid

Milano final pitch

Galamiddag