Vad säger barn

Vi får ofta höra att barn älskar våra produkter. När vi i olika undersökningar har frågat varför är det ofta för att barn har identifierat sig med någon karaktär och att vännerna alltid är snälla mot varandra. Många barn gillar också det lugna tempot i spelen, djurens personligheter och ljuden som våra karaktärer gör. Barnen väljer att återvända till Peppy Pals värld om och om igen. Ni kommer att få höra mycket skratt eftersom vi alltid inkluderar humor och tokigheter i alla våra berättelser.

12494_12498_PeppyPalsCouchGirl_HIGH

”Jag gillar Peppy Pals för att de hjälps åt, att de tröstar & samarbetar.”

”Jag gillar Peppy Pals för att de alla är vänner!”

”Jag har hjälpt min lillasyster upp för rutschkanan när hon inte klarat det själv.” – Ronja, 5 och ett halvt år.

SAMSUNG CSC

Vad säger vuxna

På samma sätt är Peppy Pals väldigt omtyckt av föräldrar för att det är en pedagogisk och lugn app där de vet att barn är trygga och har roligt. Genomgående ord är: lättanvänt, lärorikt, roligt, lugnt tempo, schyssta värderingar och att barn uppmuntras tänka och reflektera själva kring känslor och empati. 

BrettWigdortz_PeppyPals_Testimonial

”Min dotter är 5 år och den yngsta av 3 barn. Hon blir ofta frustrerad och tappar humöret när hon inte får vara med sina äldre syskon. Vi har försökt hitta olika tekniker för att hjälpa henne ta ett steg tillbaka innan hon blir för arg. Genom Peppy Pals har hon lärt sig att lättare hantera sina känslor och eventuella konflikter.”

Brett Wigdortz, pappa till 3 barn

Min 4-åring lärde sig att dela med sig

Min 4-åriga dotter, Nelly spelade Peppy Pals, skrattade och engagerade sig i spelet. Efteråt hade vi en fantastisk pratstund tillsammans om de olika scenariona. Till exempel, i scenariot där ugglan var arg för att hästen åt sitt äpple, sa min dotter ”åh nej, ugglan är arg men hästen visste inte att det var ugglans äpple den åt!” Jag frågade henne vad vi skulle göra, och hennes svar var ”kan vi inte hitta fler äpplen till ugglan och göra den glad?”. Vi pratade länge om situationer och känslor, och hon ville spela scenarierna om och om igen.

Nästa dag skulle vi i åka och ge bort saker till välgörenhet. Hon hade vuxit ur ett par av sina favoritskor så jag tog med dem. När hon insåg vad jag skulle göra försökte hon stoppa mig och sa, ”du får inte ge bort mina skor, jag älskar dem!” Jag försökte på olika sätt förklara och övertyga henne varför vi skulle ge bort dem och hur glad ett barn som inte har några skor skulle bli, men hon ville inte ge efter.

Precis när jag skulle ge upp kom jag på idén att relatera till ett scenario i Peppy Pals. Jag frågade henne om hon kom ihåg historien om när hästen delade hö med kaninen. ”Ja …” svarade hon och så frågade jag henne vad som hände när hästen valde att dela med sig. ”Kaninen var så glad att den hoppade upp i luften!” sa hon. Jag frågade henne lugnt om vi inte skulle ge bort hennes skor trots allt, varpå hon svarade: ”Okej mamma. ☺”

SAMSUNG CSC
PeppyPals_Farm_Sammy_Shares
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.