Nu kan jag stolt presentera att vi är vinnarna av folkets röst i SvD Framtidens Entreprenör!

Det var med stolthet jag fick se Rosie på scen själv för första gången och som hon gjorde det. Vi har nu i 2 års tid stått på scen tillsammans och stöttat varandra men denna gång hade vi så himla mycket samtidigt så under uttagningsprocessen fick jag smita iväg på andra möten och hon fick helt enkelt göra en videopitch och live pitch alldeles själv. Jag såg och hörde nervositeten, och det krävdes lite övertalning men jag visste att ändå att hon skulle klara det galant och som hon gjorde det. Det är otroligt spännande och roligt att göra den här resan med en annan person och se henne blomstra ut och bli den fullblodade entreprenör hon hela tiden haft i sig. Jag vill tro att vi ger varandra otroligt mycket och kompletterar varandra väldigt bra och jag ser fram emot en lång och utvecklande framtid med Eqidz och Peppy Pals för detta är bara början!