Jag är så otroligt glad över att jag presenterade Peppy Pals på scen och deltog i en panel tillsammans med fantastiska Linda Krondahl och Clara Henry. När jag blir tillfrågad att göra presentationer på scen och inför så många (800 personer) så är första reaktionen att hela mig skriker NEJ och jag vill inget hellre än att slippa. Jag hittar på tusentals olika ursäkter i huvudet för att kunna tacka nej. Detta trots att jag vet innerst inne att jag kan och att jag kommer att klara det.

Efter att jag har lugnat ner mig brukar jag tänka “jag kan ju börja förbereda så får jag se hur det går”. Under förberedelserna händer det oftast något. Jag känner sådan stolthet över att vi har åstadkommit så mycket under så kort tid att jag liksom blir peppad att berätta om det för hela världen. Ungefär där någonstans bestämmer jag mig för att göra det och vips har jag förberett, stått på scen och presenterat och tagit emot oändligt mycket kärlek efteråt. Det går dessutom inte att slå hur fantastiskt det är att möta alla som kommer fram efteråt och berättar om hur inspirerande min resa med Peppy Pals är och alla gratulationer jag får för att ha grundat Peppy Pals.

Tidningen The local var där också och intervjuade mig i pausen. Det blev denna superfina artikel: Swedish app teaches children to empathize 

Här en panelbild (lånad från Lalinda som också skriver mer om eventet):

Varje gång jag ser Ola Ahlvarsson på scen förundras jag över hur naturlig och passionerad han är som konferencier. Otroligt skicklig!